Da biste uspešno obavili kupovinu poklona na našoj Internet prodavnici i sebe ili nekog drugog obradovali sa nekim od kvalitetanih Casio satova uz najpristupačniju cenu u Srbiji, potrebno je prvo da postanete naš član tako što ćete se registrovati. Registracija se postiže unošenjem potrebnih podataka u polja registracije kao što su mejl adresa,lozinka kao i adresa dostave jel u suprotnom poklon Vam neće stići.

Sledeće što treba je da izaberete poklone koji vam se dopadaju tako što ćete ih kliknuti-izabrati i tako ubaciti u vašu “korpu”. Kada ste završili sa izborom poklona potrebno je samo da iz korpe potvrdite kupovinu i nakon toga vam preostaje da čekate najviše tri radna dana, koliko i iznosi maksimalno trajanje dostave na kućnu adresu. Na vama je da iz fotelje doćekate vaše satove , naočare ili neki drugi kupljeni poklon iz naše Internet prodavnice.

Za sada na našoj Internet prodavnici dostavu poklona je moguće ostvariti isključivo putem brze pošte PostExpres-a Srbije, dok se plaćanje vrši pouzećem kuriru pri preuzimanju pošiljke. Svaki proizvod, kupljeni poklon pre slanja je dobro obezbeđen kako ne bi došlo do oštećenja istog.

Pišite nam! Mi slušamo Vas dok Vi kupujete kod nas!

Product added to wishlist
Product added to compare.

Posetom ovog sajta prihvatate uslove korišćenja od strane firme Kliklik